Εικόνες
  • Guangzhou Guomat Air Spring Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangzhou Guomat Air Spring Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangzhou Guomat Air Spring Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangzhou Guomat Air Spring Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangzhou Guomat Air Spring Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangzhou Guomat Air Spring Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
  • Guangzhou Guomat Air Spring Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων
Γραμμή Παραγωγής

Η Co. ανοίξεων αέρα Guomat Guangzhou, ΕΠΕ έχει 11 γραμμές παραγωγής για να παραγάγει τα ελατήρια αέρα μας.

 

 

  • Βιομηχανική γραμμή παραγωγής ανοίξεων αέρα

Guangzhou Guomat Air Spring Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Guangzhou Guomat Air Spring Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

  • Guangzhou Guomat Air Spring Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Η γραμμή παραγωγής πώς να παραγάγει τα ελατήρια αέρα μας

 

 

1. Λάστιχο που αναμιγνύει: άσκηση και λαστιχένια επεξεργασία


2. Η παραγωγή των λαστιχένιων φυσητήρων: οι φυσητήρες αποτελούνται από εσωτερικό είναι ένα στρώμα του λάστιχου, η μέση είναι δύο στρώματα του υφάσματος σκοινιού και το εξωτερικό είναι ένα στρώμα του λάστιχου. Μέσω σταθερού τους από κοινού.
 

3. Άλλα εξαρτήματα διαμόρφωσης: τα πλαστικά μέρη, η βάση σιδήρου, η βάση αργιλίου, το πιάτο σιδήρου, και άλλα εξαρτήματα υλικού, αυτά τα μέρη έχουν γίνει στις διαφορετικές φόρμες.
 

4. Οι φυσητήρες και άλλα εξαρτήματα συναντιούνται με από τη μηχανή και κάνουν έξω την άνοιξη αέρα.
 

5. Ανίχνευση συμπίεσης αέρα: κάθε παραγωγή του καλού ελατηρίου αέρα γεμίζει τον αέρα, και έπειτα βαλμένος στο νερό στη δοκιμή εάν η διαρροή αερίου βρασίματος.
 

6. Ποιότητα: η δοκιμή ανατίναξης, δοκιμή κούρασης, το εργοστάσιο πίεσης GUOMAT ανατίναξης άνοιξη αέρα είναι μέχρι 30 ατμοσφαιρικά

πίεση, κούραση που φθάνει 3 εκατομμύριο φορές, να συναντήσει τα διεθνή πρότυπα.
 

7. Συσκευασία: τα κατάλληλα προϊόντα για τη συσκευασία, είναι συνήθως συσκευασία χαρτοκιβωτίων, χρειάζονται κάποια ειδική ισχυρή ξύλινη συσκευασία περίπτωσης, άλλοι ονομάζουν τη συσκευασία σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 

OEM / ODM

Co. ανοίξεων αέρα Guangzhou AIRSUSTECH, ΕΠΕ προσφορές OEM/ODM

 

Έχουμε παραγάγει πολλά ελατήρια αέρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη που ακολουθούν το OEM/ODM που οι πελάτες μας προσφέρουν σε.

AIRSUSTECH μπορεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις ενός άλλου κατασκευαστή για την παραγωγή των προϊόντων και των εξαρτημάτων προϊόντων, ή αποκαλούμενος επίσης από τον εξουσιοδοτημένο cOem. Εξ ονόματος του υπεργολάβου που επεξεργάζεται στη μηχανή, μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύσει την επεξεργασία υπεργολαβιών. Η εσωτερική συνήθεια αποκαλούμενη συνεργάσιμη παραγωγή, τρεις στην επεξεργασία και το cOem μπορεί να φέρει για σας ποιος πελάτης ΚΑΕ σημαίνει την αγορά, πελάτες ΚΑΕ, το περισσότερο υψηλότερο μερίδιο της αγοράς για το προϊόν σας. AIRSUSTECH σκέφτεται ότι ο cOem είναι το προϊόν του σφαιρικού τμήματος βιομηχανίας οικονομικής ένταξης της εργασίας λεπτομερούς όλο και περισσότερο. Μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις για να αυξήσει τους πόρους του στη διαμόρφωση της δυνατότητας καινοτομίας, για να μειώσει όσο το δυνατόν περισσότερο την επένδυση στα πάγια ενεργητικά.

 

Κατασκευαστής για να επεκτείνουν τα εμπορικά σήματά τους, μπροστά από το δρόμο υπάρχουν τρία: καθένας οι ίδιοι Ή απόκτηση των σχετικών επιχειρήσεων Παραγωγή ή διαχείριση παραγωγής, εμπορικό σήμα, που κάνει το cOem, για μια αποκαλούμενη «εικονική διαχείριση». Στην πράξη, οι περισσότερες επιχειρήσεις τείνουν να πάρουν έναν τρίτο τρόπο. Οι επιχειρήσεις στις κύριες βασικές τεχνολογίες και τα προϊόντα μετά από την καθιέρωση ενός ώριμου δικτύου μάρκετινγκ, δεν μπορούν πλέον άμεση επένδυση για την παραγωγή, αλλά με τέτοιο τρόπο ώστε αυτή είναι με την παραγωγή των άλλων επιχειρήσεων στην παραγωγή για να ολοκληρώσει την υποχρέωση παραγωγής. Κατά αυτόν τον τρόπο, μόνο πρέπει να πληρώσετε το υλικό κόστος και το κόστος διαδικασίας, χωρίς να πρέπει να αντεχτεί η υποτίμηση εξοπλισμού, το μόνος-χτισμένο εργοστάσιο και ο κίνδυνος διαχείρισης παραγωγής, μπορεί επίσης ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με την αλλαγή αγοράς ελαστικά σύμφωνα με την ανάγκη να τοποθετηθεί μια διαταγή. Αυτό μπορεί να προαγάγει το ολοκληρωμένο προϊόν για να διαμορφώσει πλεονεκτήματα τα νέα επιχειρήσεων, να καλλιεργήσει και να ενισχύσει κίνηση επιχειρηματικής την εσωτερική επέκτασης, να βελτιώσει τη διοικητική δυνατότητα και το διοικητικό επίπεδο, και να αναμείνει με ενδιαφέρον έναν υψηλότερου επιπέδου της κύριας λειτουργίας.

 

AIRSUSTECH και η επεξεργασία δειγμάτων Ηνωμένων πελατών:

 


Καταρχάς, είναι πολύ ευγνώμον στους πελάτες μας έσυρε επέλεξε να συνεργαστεί με AIRSUSTECH, μετά από μια μακροχρόνια επίσκεψη και οι διαβουλεύσεις, ο αμερικανικός πελάτης έσυραν προκαταρκτικό στο AIRSUSTECH κάτω από τη διαταγή άνοιξη αέρα 500 G3013. Αυτά είναι τα προϊόντα AIRSUSTECH άλλη μια φορά εκτός της χώρας, που εξυπηρετεί τη σφαιρική συνεργασία. Αλλά η διαδικασία της συνεργασίας μεταξύ μας είναι πολύ στριφνή.

Με βάση τη προηγούμενη εμπειρία, σαφώς ξέρουμε ότι οι αμερικανικοί πελάτες στις απαιτήσεις δύναμης ποιότητας των προϊόντων και επιχείρησης είναι πολύ υψηλός, ακριβής βαθμός σχεδόν απαίτησης. Μετά από μια μακροχρόνια μελέτη για να καταλάβει, έσυρε είχε μια προκαταρκτική αναγνώριση μας, αλλά και στα υψηλά ματ προϊόντα έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον, έτσι παρέχουμε στους πελάτες τρία δείγματα, ο πελάτης έλαβε το δείγμα μετά από τη μέτρηση, τα υψηλά ειδικά προϊόντα αλόγων είναι ακόμα αρκετά ικανοποιητικά, και υποβάλλουν τις υψηλότερες απαιτήσεις. Οι πελάτες στις συγκεκριμένες απαιτήσεις ένα προς ένα για να ταξινομήσουν το πάλι, το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών AIRSUSTECH λεπτομερώς, και ενεργά να έρθει σε επαφή με τους ανώτερους μηχανικούς παραγωγής της επιχείρησης, η κατάσταση εγκαίρως έσυραν ανατροφοδοτούν και οι διαβουλεύσεις, για να κάνουν την καλύτερη δυνατότητά μας να παρέχουμε την ικανοποίηση για έσυραν το προϊόν.

Έσυρε επίσημα τοποθετημένος μια ενιαία διαταγή πριν, έσυρε την επιχείρηση μας έστειλε μέχρι περισσότερες από δέκα σελίδες της συμφωνίας εργοστασίων, μια λεπτομερής άποψη της συμφωνίας εργοστασίων του πελάτη θα διαρκέσει μισή ημέρα. Μετά από την υπογραφή της συμφωνίας, οι αμερικανικοί πελάτες έστειλαν τις προδιαγραφές προϊόντων και απαρίθμησαν τις λεπτομέρειες προϊόντων, αφότου έχουν διάφορες ανταλλαγές, πελάτες της δύναμης της επιχείρησής μας και της ποιότητας των προϊόντων έναν υψηλότερο βαθμό αναγνώρισης. Έτσι υπογράψαμε τυπικά μια σύμβαση συνεργασίας.

 

Αμερικανικοί πελάτης στην προκαταβολή μας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις συνήθειας του πελάτη παραγάγαμε αρχικά τρία προϊόντα σύμφωνα με τα δείγματα απαίτησης πελατών, σταλμένος στις Ηνωμένες Πολιτείες έσυρε την επιχείρηση που επιβεβαιώθηκε. Κατά τη διάρκεια της περιόδου, έσυρε έχει προγραμματίσει επίσης να έρθει στην επιθεώρηση εργοστασίων μας, είμαστε για σύραμε προετοιμασμένος να μελετήσουμε το πρόγραμμα για να κάνουμε μια θετική προετοιμασία. Όταν το δείγμα που στάλη στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετά από έσυρε τη δοκιμή επιχείρησης, το δείγμα συμφωνεί με τις απαιτήσεις πελατών, και συνέβαλε τελικά μαζική παραγωγή 500 διαταγών.

Αυτή τη στιγμή, η ημερομηνία της παράδοσης δεν είναι μακριά. Δεδομένου ότι ο χρόνος είναι πολύ επείγων, σύμφωνα με τον προηγούμενο κύκλο παραγωγής δεν μπορούμε απλά να ολοκληρώσουμε τον αριθμό των 500. Αυτό το πρόβλημα προβλήματος πάλι, ο πελάτης ανήσυχος στα αγαθά, αλλά δεν έχουμε κανέναν τρόπο εν πάση περιπτώσει να παραγάγουμε 500 προϊόντα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μετά από διαβουλεύσεις, ο πελάτης μας ρώτησε του στέλνει αρχικά τον αέρα 200 σε, και το υπόλοιπο της θάλασσας. Εάν πάρουμε το κόστος των αεροπορικών μεταφορών, θα σημάνει ότι η συναλλαγή θα είναι μικρά κέρδη, αλλά για να εκμεταλλευτεί την έννοια υπηρεσιών της επιχείρησης πρώτη, πρέπει ακόμα να κάνουμε έτσι. Συμφωνηθείς με το αίτημα του πελάτη.

200 προϊόντα παραχθε'ντα καλά, ο πελάτης έστειλαν τον πράκτορα Sally της Σαγκάη του στην επιθεώρηση Guangzhou και επισκέπτονται το εργοστάσιο, η Sally πρόσεξε το εργοστάσιο και τελείωσε τα αγαθά, η πραγματική κατάσταση που αναφέρθηκε στους αμερικανικούς πελάτες, κατόπιν, οι αμερικανικοί πελάτες μας βρήκε το χρώμα του δαχτυλιδιού ψευδάργυρου είναι παχύτερη από το χρώμα του προηγούμενου δείγματος, και το δαχτυλίδι πίεσης έχει μια μικρή κάμπτοντας παραμόρφωση κατά την διάρκεια της πόρπης, και άλλοι είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις. Αν και αυτή η μικρή ρωγμή δεν έχει καμία επίδραση στη χρήση του προϊόντος. Εντούτοις, οι τελικοί αμερικανικοί πελάτες ή επομένως απορριφθείς τη batch προϊόντων.


Η διαφορά βάθους χρώματος και το δαχτυλίδι κάμπτουν λίγο.

 


Έσυρε ρωτημένος, είτε σύμφωνα με το αίτημά του να βελτιώσει, είτε να επιστρέψει την προκαταβολή πληρωμής του. Η διαπραγμάτευση έχει έρθει εδώ σε ένα δίλημμα. Στην απογοήτευση, πρέπει ακόμα να συναθροίσουμε, να κτενίσει ενεργά την παραγωγή μας δεν παρατήρησε τις λεπτομέρειες του προβλήματος, και επικοινώνησε ενεργά με τον τομέα της παραγωγής μας, ξαναεπικαλύπτοντας τον ψευδάργυρο (ο γαλβανισμένος ψευδάργυρος είναι δύσκολο να εξασφαλιστεί ότι κάθε βάθος χρώματος είναι σύμφωνο, έτσι με τον πελάτη μετά από την απόφαση να θέσει ο άσπρος ψευδάργυρος) της προσοχής δαχτυλιδιών και παρακράτησης πίεσης με την ένταση και βελτίωσε τις διοικητικές απαιτήσεις QC.

Τέλος, τα αγαθά ολοκλήρωσαν τελικά την παραγωγή, αλλά και μετά από να εξετάσουν, σύμφωνα με όλες τις απαιτήσεις των πελατών, όλα τα αγαθά που στάλησαν, έσυραν την επιχείρηση που ικανοποίησε τελικά με τον κόμβο χρημάτων.


Συναντήστε τον πελάτη όλες οι απαιτήσεις

 


Η συνεργασία με αυτό έσυρε την επιχείρηση είναι πραγματικά χρονοβόρα και επίμοχθη, αλλά μας κάνει επίσης πολλή πρόοδο, είναι αυτές οι επιχειρήσεις από τις αναπτυγμένες χώρες, «απαιτητικός», να καθοδηγήσει μόνο μας μπροστινούς και την κατεύθυνση προόδου. Επίσης συνεχώς εργαζόμαστε για να βελτιώσουμε τα προϊόντα μας για να εξασφαλίσουμε που καλύπτουν τις απαιτήσεις περισσότερων πελατών υψηλών σημείων, και προάγουν συνεχώς και αναπτύσσουν τα προϊόντα μας, ακόμα κι αν η λύση είναι μόνο ένα μικρό πρόβλημα.

Ε & Α

Έρευνα και ανάπτυξη της Co. ανοίξεων αέρα Guangzhou GUOMAT, ΕΠΕ


AIRSUSTECH έχει την επαγγελματική ομάδα προσώπων έρευνας 8-10 και ανάπτυξης. Η ομάδα Ε&Α εξασφαλίζει το εργοστάσιό ότι μας έχει τις συνεχείς αναπροσαρμογές δημιουργικότητας και προϊόντων. Αυτή τη στιγμή, έρευνα και ανάπτυξη των τύπων άνοιξη αέρα είμαστε: σχέδιο, τύπος μανικιών, τύπος κύστεων, κατηγορία συνελεύσεων και ούτω καθεξής.

Στις ουσιαστικές τεχνικές βελτίωσης, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες, τα επιτεύγματα επιστημονικής έρευνας στα προϊόντα με την αξιόπιστη ποιότητα, το κόστος είναι εφικτό, ο καινοτόμος, τα υλικά, ο εξοπλισμός, η τεχνολογία και η υπηρεσία της συστημικής δραστηριότητας. Δημιουργική, καινοτομία, η χρήση των επιστημονικών μεθόδων παράγει έτσι τη νέα γνώση. Η ποσότητα προσωπικού εξόδων έρευνας και ανάπτυξης, έρευνας και ανάπτυξης, έρευνα και ανάπτυξη συμπεριλαμβανομένου του εγγράφου, ισχύει για το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για AIRSUSTECH.