Ο ιταλικός πελάτης Ivo επισκέφτηκε προσωπικά για να συζητήσει τα ελατήρια αέρα συνήθειας

November 14, 2018

Ο ιταλικός πελάτης Ivo επισκέφτηκε προσωπικά για να συζητήσει τα ελατήρια αέρα συνήθειας

Ο ιταλικός πελάτης Ivo επισκέφτηκε προσωπικά για να συζητήσει τα ελατήρια αέρα συνήθειας

 

 

Με τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων της επιχείρησης, το εμπορικό σήμα του απορροφητή κλονισμού άνοιξη αέρα GUOMAT όχι μόνο έχει γίνει διάσημο στην εγχώρια αγορά, αλλά και έχει γίνει όλο και περισσότερο ανταγωνιστικό στη διεθνή αγορά. Η άριστη ποιότητα και η προσιτή τιμή έχουν γίνει συνώνυμες με «κατασκευασμένος στην Κίνα» στη διεθνή αγορά. Τα τελευταία χρόνια, το ποσοστό των απορροφητών κλονισμού άνοιξη αέρα GUOMAT στη διεθνή αγορά έχει συνεχίσει να αυξάνεται. Μια πανέμορφη στροφή από «κατασκευασμένος στην Κίνα» «κατασκευασμένος στην Κίνα».

 

τελευταία εταιρεία περί Ο ιταλικός πελάτης Ivo επισκέφτηκε προσωπικά για να συζητήσει τα ελατήρια αέρα συνήθειας  0

 

Στις 7 Δεκεμβρίου, Ivo, ένας ιταλικός πελάτης, άκουσε ότι η απόδοση του εμπορικού σήματος απορροφητών κλονισμού άνοιξη αέρα GUOMAT που έγινε από τη νοημοσύνη της Κίνας συμφώνησε πολύ με τις απαιτήσεις του, έτσι πήγε στο τμήμα πωλήσεων απορροφητών κλονισμού άνοιξη αέρα GUOMAT με τους βοηθούς του να δώσει τον αέρα απορροφητών κλονισμού άνοιξη αέρα GUOMAT μετά από να ερευνήσει την αποδοτικότητα ποιότητας, τιμών και παραγωγής του ελατηρίου, αφότου καταλαβαίνουμε τα προϊόντα ότι ανάγκες του κ. Ivo, μπορεί να χρειαστούμε την επαν-φόρμα τα πλαστικά μέρη και οι λαστιχένιες τσάντες του προϊόντος, το οποίο μακραίνει πολύ τον κύκλο παραγωγής του προϊόντος. , Ο τεχνικός σύμβουλός μας απάντησε υπομονετικά στις ερωτήσεις στον κ. Ivo από τις παραμέτρους, τη διαδικασία, την απόδοση και άλλες πτυχές των προϊόντων απορροφητών κλονισμού άνοιξη αέρα GUOMAT. Ο κ. Ivo κούνησε συχνά στην τεχνολογία παραγωγής και την ποιότητα των προϊόντων μας, και εξέφρασε αμέσως την πεποίθησή του. Μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα άνοιξη αέρα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του.

 

τελευταία εταιρεία περί Ο ιταλικός πελάτης Ivo επισκέφτηκε προσωπικά για να συζητήσει τα ελατήρια αέρα συνήθειας  1

 

Μετά από μια μεγάλη περίοδο της κατανόησης και της παρατήρησης, μετά από μια πλήρη ανταλλαγή των απόψεων μεταξύ των δύο κομμάτων, οι ερωτήσεις και οι ανησυχίες του κ. Ivo's απαντήθηκαν ικανοποιητικά, και μερικές προσαρμοσμένες λεπτομέρειες συζητήθηκαν περαιτέρω. Τα δύο κόμματα ήταν ευτυχή να επιτύχουν μια συναίνεση στη συνεργασία.