Νότος - αμερικανικές συνελεύσεις άνοιξη αέρα αγορών πελατών guomat σε μεγάλες ποσότητες

March 6, 2019

Νότος - αμερικανικές συνελεύσεις άνοιξη αέρα αγορών πελατών guomat σε μεγάλες ποσότητες

Νότος - αμερικανικές συνελεύσεις άνοιξη αέρα αγορών πελατών guomat σε μεγάλες ποσότητες

 

 

Στις 19 Οκτωβρίου, GUOMAT καλωσόρισε έναν όμορφο θείο από τη Χιλή, ο κ. Oscar. Ο κ. Oscar μεγάλωσε στη Χιλή και είναι γνωστός διανομέας άνοιξη αέρα στη Χιλή. Έχει επίσης τα ιδιαίτερα ελατήρια αέρα στο Περού και άλλο νότο - αμερικανικές χώρες. Το μερίδιο αγοράς συνελεύσεων, GUOMAT έχει εργαστεί σκληρά για πολλά χρόνια, γυαλίζοντας συνεχώς το εμπορικό σήμα του, και έχει κάνει τελικά τον κ. Oscar ενδιαφερόμενος στις συνελεύσεις άνοιξη αέρα εμπορικών σημάτων GUOMAT, και έχει επισκεφτεί προσωπικά για να μάθει για τις συνελεύσεις άνοιξη αέρα εμπορικών σημάτων GUOMAT. σε ένα προϊόν.

 

τελευταία εταιρεία περί Νότος - αμερικανικές συνελεύσεις άνοιξη αέρα αγορών πελατών guomat σε μεγάλες ποσότητες  0

 

Ο κ. Oscar είναι πολύ συμπαθητικό πρόσωπο. Χαιρέτησε ο καθένας ενθουσιωδώς μόλις εισήγαγε την πόρτα. Μετά από την επίσημη επικοινωνία, ο κ. Oscar καθιέρωσε γρήγορα τη βασική εμπιστοσύνη στη συνέλευση άνοιξη αέρα GUOMAT. Η συνέλευση άνοιξη έχει τις ακριβείς παραμέτρους επεξεργασίας, σημαντική αντίσταση κούρασης, και 4 εκατομμύριο φορές χωρίς ζημία, η οποία είναι πολύ ελκυστική. Σύντομα, ο κ. Oscar αποφάσισε να αγοράσει την πρώτη batch 700 συνελεύσεων άνοιξη αέρα. Θεώρησε ότι, με την άριστη απόδοση και την όμορφη τιμή πωλήσεων των ελατηρίων υψηλός-mart-μέγιστου αέρα, ο κ. Oscar θα ήταν σε θέση σύντομα να πωλήσει αυτά τα προϊόντα.

 

τελευταία εταιρεία περί Νότος - αμερικανικές συνελεύσεις άνοιξη αέρα αγορών πελατών guomat σε μεγάλες ποσότητες  1

 

Στον ελεύθερο χρόνο του, Goumat και ο κ. Oscar επίσης εν συντομία δοκίμασαν τα κινεζικά τρόφιμα και κουβεντίασαν για το νότο - αμερικανικό ποδόσφαιρο και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι ανταλλαγές μεταξύ των δύο πλευρών ήταν πολύ ευχάριστες. Αφότου ήρθε το ηλιοβασίλεμα, οι δύο πλευρές πήραν μια φωτογραφία ομάδας. Το Goumat έστειλε έναν οδηγό για να στείλει τον κ. Oscar. ξενοδοχείο για να ζήσει μέσα.